Back to All Events

Mini-Workshop: Bouw een hangplankje

hangplankje.jpg

Workshop: Bouw een hangplankje

Met een vrolijk gevuld plankje of rek maak je van elke saaie muur een klein feestje. Natuurlijk is zo iets simpels zo gekocht, maar je kunt het ook gewoon zelf maken, helemaal naar je eigen zin!

Je kunt nog best veel kanten op met het ontwerp van zo’n wandplank of hanger. Het ligt er helemaal aan wat voor moois je er op tentoon wilt stellen en hoeveel ruimte je hebt. Wij denken tijdens de workshop graag met je mee over de mogelijkheden. Het word zéker een bouwwerk om trots mee naar huis te nemen.

Tijdens de workshop maak je gebruik van gereedschappen uit ons gereedschapshok en ga je aan de slag met restmaterialen. In de winkel waarvan onze werkplaats een onderdeel is vind je restmaterialen uit de bouw en de culturele sector zo zetten we ons bij Buurman in voor het promoten én mogelijk maken van hergebruik.

Tickets

Tijd: 14:00 - 16:00
Prijs: €20,-

Alvast wat ideeën opdoen?


 

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. Buurman behoudt zich het recht om de cursus/workshop tot 72 uur van de voren te annuleren bij te weinig aanmeldingen of om andere redenen. Er wordt dan gezocht naar een vervangende datum of andere passende oplossing. Mocht deelnemer zich hier niet in kunnen vinden, dan is volledige restitutie van het inschrijfgeld ook mogelijk

3. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de cursus kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding. 

4. Bij afwezigheid bij een van de lessen kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten. Wel kan in overleg worden gezocht naar een geschikt inhaalmoment.

5. Het inschrijfgeld is inclusief materiaal. Hiermee wordt bedoeld, de standaard materialen die gebruikt worden voor het ontwerp van de cursus/workshop. Mocht deelnemer andere materialen willen gebruiken, dan is dat mogelijk in overleg en zal hiervoor een meerprijs worden afgesproken. “

6. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten. Het is wel mogelijk op een later moment mee te doen.

In het geval van een cursus

7. Gedurende de cursus kan het lesmateriaal worden opgeslagen bij Buurman. Na afloop van de laatste les dient het eindproduct mee naar huis te worden genomen.
 

8. Voor Rotterdampas-korting geldt een beperkt aantal plaatsen per cursus/workshop.