Back to All Events

Mini-Workshop: Bouw een hangplankje

hangplankje.jpg

Workshop: Bouw een hangplankje

Met een vrolijk gevuld plankje of rek maak je van elke saaie muur een klein feestje. Natuurlijk is zo iets simpels zo gekocht, maar je kunt het ook gewoon zelf maken, helemaal naar je eigen zin!Je kunt nog best veel kanten op met het ontwerp van zo’n wandplank of hanger. Het ligt er helemaal aan wat voor moois je er op tentoon wilt stellen en hoeveel ruimte je hebt. Wij denken tijdens de workshop graag met je mee over de mogelijkheden. Het word zéker een bouwwerk om trots mee naar huis te nemen.

Tijdens de workshop maak je gebruik van gereedschappen uit ons gereedschapshok en ga je aan de slag met restmaterialen. In de winkel waarvan onze werkplaats een onderdeel is vind je restmaterialen uit de bouw en de culturele sector zo zetten we ons bij Buurman in voor het promoten én mogelijk maken van hergebruik.

Tijd: 14:00 - 16:00
Prijs: €20,-

Alvast wat ideeën opdoen?

 

Tickets 

 

Earlier Event: March 24
Workshop: Bouw een lp meubel
Later Event: April 7
Workshop: Maak een Rietveldstoel