Back to All Events

Workshop: Bouw je eigen Rietveldstoel

Workshop: Bouw je eigen Rietveldstoel

Mis je net die fijne stoel op je balkon of terras? Maak er een bij onze workshop. Lekker leren klussen én naar huis met een mooie zelfgemaakte stoel!

Bij Buurman kun je leren klussen, want willen mensen enthousiast maken om zelf te bouwen! Tijdens deze workshop gaan we een dag lang aan de slag met de basistechnieken van het meubelmaken.  Aan het eind van de dag ga je dus naar huis met nieuwe kluskills én een zelfgebouwde stoel naar ontwerp van Rietveld. Het is een perfecte loungestoel voor binnen, maar ook heel geschikt als tuinmeubel.

De materialen waarmee we gaan werken zijn materialen uit onze winkel. Ons schap ligt vol restmateriaal uit de bouw en van culturele instellingen. Wij kiezen bewust voor hergebruik van materialen, want waarom zou je mooi materiaal weggooien als je het ook kunt hergebruiken?

De workshop is geschikt voor alle niveaus. Er wordt gewerkt met verschillende soorten handgereedschappen en elektrische gereedschappen. Daarbij is goede begeleiding aanwezig die je graag verder helpt!

 

Datum: zaterdag 19 augustus, 10u - 17u
Groep: max. 8 deelnemers
Prijs: 57,50€ (inclusief materiaal)
Inclusief koffie/thee, lunch en iets lekkers

Voor vragen of inschrijvingen mail naar bouwhetzelf@buurman.in 

 

Tickets

Liever een andere workshop? Check onze agenda.
Beginnen met een basiscursus? Dat kan ook
Meer lezen over Buurman? Lees ons verhaal

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de workshop kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding.

3. Bij afwezigheid bij de workshop kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten.

4. Materiaal is inbegrepen in het workshopgeld. Hier dient echter naar redelijkheid en verstand mee om te worden gegaan. Alleen materialen die voor het product van toepassing zijn zullen worden verzaagd en bewerkt.

5. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten.

Earlier Event: August 5
Workshop: Maak je eigen balkonbarretje
Later Event: September 6
Toolworkshop: Bovenfrees