Back to All Events

Cursus Ambachtelijk Houtbewerken


Cursus Ambachtelijk Houtbewerken

Tijdens deze cursus leer je de essentie van het ambachtelijk houtbewerken. Met beitels en schaven ga je verbindingen maken waar geen schroef aan te pas komt; zwaluwstaart-. pen-gat-, halfhout verbindingen. Dat ambachtelijk meubelmaken niet oubollig hoeft te zijn bewijst het ontwerp waarmee je aan de slaggaat. Een heus design stoeltje dat niet zou misstaan in een Zweeds interieurtijdschrift.

Duur: 6 weken op donderdagavond van 19u tot 21u30

Prijs: 225€ (inclusief materiaal)
Docent: Iris Veentjer
Groepsgrootte: max. 8 personen
Gereedschap: beitels, schaven, schuurmachine

Voor vragen, mail naar bouwhetzelf@buurman.in
 

Tickets

 "Een super leuke en leerzame cursus! Wel hard werken maar dan heb je wel een design stoel. Bedankt Iris!" - Christine Kortland

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de cursus kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding. 

3. Bij afwezigheid bij een van de lessen kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten.

4. Gedurende de cursus kan het lesmateriaal worden opgeslagen bij Buurman. Na afloop van de laatste les dient het eindproduct mee naar huis te worden genomen. (Opslag bij Buurman is mogelijk vanaf 5€/maand.

5. Materiaal is inbegrepen in het cursusgeld. Hier dient echter naar redelijkheid en verstand mee om te worden gegaan. Alleen materialen die voor het product van toepassing zijn zullen worden verzaagd en bewerkt. 

6. Er zijn per beginnerscursus 4 plekken te boeken waarop de Rotterdampaskorting van toepassing is.

7. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten.