Back to All Events

Cursus meubelmaken (voor beginners)


Cursus meubelmaken voor beginners

Dit is de ideale instapcursus voor iedereen die graag wil leren doe-het-zelven. Tijdens de cursus gaan we aan de slag met het maken van een klein kastje.

In 4 lessen leer je wat voor soorten hout er zijn, hoe je die bewerkt, welke materialenwaarvoor worden gebruikt en hoe je verbindingen maakt. Het kastje is zo ontworpen dat alle basistechnieken aan bod komen, van zagen tot schuren.

De materialen waarmee we gaan werken zijn materialen uit onze winkel. Ons schap ligt vol restmateriaal uit de bouw en van culturele instellingen. Wij kiezen bewust voor hergebruik van materialen, want waarom zou je mooi materiaal weggooien als je het ook kunt hergebruiken?Gereedschappen: o.a. accu/boormachines, invalzaag, liniaalzaag

Kosten zijn 195€ voor de 4 lessen, inclusief materiaal.

Tickets


Let op: wegens Kerst is de laatste les niet op maandag 25 december maar op dinsdag 26 december.

Earlier Event: November 30
Cursus ambachtelijk houtbewerken
Later Event: January 8
Cursus meubelmaken (voor beginners)